Oktober 11, 2017

Food and Watermark








Ambik gambar makanan sambil test watermark baru untuk blog whitebarley kesayangan :)
Akak tengah busy, tak sempat nak buat review pasal tempat ni. 
Anyway, makanan dia sedap...'sesedap' harganya..huhu 

Credit: Mel, Shikin, Juli and Nadia
#naj&belle



23 ulasan:

  1. watermark yang sangat cantik..

    macam mana nak buat..

    tunjukkan ku Sifu..

    hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Bro.
      Saya guna apps kat hp aje. Namanya 'logo art'...

      Padam
  2. cantik watermark and the foods nmpk tempting sgt..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Sis..
      Baru2 nak belajar buat watermark. Nasib baik ada member2 nak ajar & bagi view

      Padam
  3. lapar terus rasanya.

    cantik.. macam mana buat logonya tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Aziana..
      Saya guna apps kat handphone aje. Namanya 'logo art'. Kar situ ada macam2 font. Bole try.
      Lepas tu..kalau nak letak kat gambar, saya guna apps 'iwatermark'..boleh adjust size semua kat situ.

      Padam
  4. Aduhai... tengok gambar makanan pulak malam2 ni.. automatik jadik lapo...
    btw, watermark cun.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tengok2 balik memang boleh lapo tau. Tapi, mknn kat situ memang ok.

      Thanks Padin :)

      Padam
  5. nampak menarik dan macam sedap aje.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap Pakcik WP..
      Bole le try nanti.

      Padam
  6. Sekali-sekala, treats untuk diri sendiri. Kalau selalu, huhuhu jelah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekali sekala memang perlu..
      Hadiah untuk diri sendiri

      Padam
  7. Cantik gambar. Nampak menyelerakan. Nanti Boleyn ajar beat watermark

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Nabila..
      Buat watermark biasa2 kat hp aje..segan pulak nak ajar

      Padam
  8. Cantik.. watermark boleh bantu personal branding juga :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Khir..bersemangat lak rasa.
      Nanti bole le ajar nak tukar domain lak.. :)

      Padam
  9. comel watermark. nampak exclusive.

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut