August 02, 2017

Tokyo Tower

Assalamualaikum

Hari ke 2
Sebab balik pun dah malam, jadi hanya sempat ke Tokyo Tower.

So, nak tepek gambar kat sini buat kenangan.



Ni gambar-gambar dari Tokyo Tower. Sorry, gambar tak clear sangat. Mak pakai kamera handphone cap ayam aje..:)



Pemandangan Tokyo Tower waktu siang. Gambar diambil dari bangunan lain :)

Ni pulak kisah ambik gambar dari tempat yang sama dari petang sampai ke malam...
Nota: bukan di Tokyo Tower

Ni masa petang

Seperti biasa....saya suka sangat view waktu senja

Ni masa dah malam...

Sekian. Wassalam.

#fidahshah #whitebarleyblogspot #tokyo





5 comments:

  1. untung la dah dapat pergi Tokyo.

    hehehehe

    ReplyDelete
  2. WAH FIDAH JALAN2 KE TOKYO YA BESTNYA

    ReplyDelete
  3. waalaikummusalam
    wah gie tokyo bestnya

    ReplyDelete
  4. berapa harga tix naik tower ni?

    ReplyDelete
  5. Cap ayam ke cap itik ke yg penting dapat ambik gambar.
    Seronoknya dapat tengok negara orangkan

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers