Ogos 22, 2017

A Gift

Assalamualaikum


Hari ni hati riang gumbira sebab ada orang bagi hadiah.
Untuk kawan saya, Uma, thank you very much for the lovely gift. Sweet sangat. I like :)
Since esok dia punya last day kat opis ni, wish you good luck in whatever you do and all the very best. Jangan lupa kat kawan-kawan.

Dan sebelum tu, thanks for the lunch.
Memang makan sampai kenyang kebuntang.


Diet ke laut la jawabnya..
Montel kan comel...huhu



Ok. Itu aje cerita hari ni.

Friendship is a gift....

Hasil tangkapan. Nak bagi eye shadow confirm dia tak pakai..huhu


Sekian. Wassalam.

#friends
#gengkomuterdulu
#whitebarley



8 ulasan:

  1. wah..dia yang last day, dia yang bagi hadiah.comel lak tu, mesti rumi nak buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comel pulak tengok benda tu...
      Akak kena lah shopping hari ni nak beli hadiah jugak... :)

      Padam
  2. CANTIKNYA HADIAH..DIBELANJA MK LAGI UNTUNGNYA FIDAH

    BalasPadam
  3. Cantiknya gift tu. Mesti bff kan Uma ni. Dan semestinya sedih nak berpisah huhu. Teringat dulu dulu masa nak berhenti kerja....sedihnya nak berpisah dgn kengkawan.

    Takkan makan dessert sikit mcm tu pun kenyang sampai kebuntang kot hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak..yang makanan berat tak sempat nak ambik gambar sebab dah selamat kena 'ngap'...hihi
      Thanks Okje :)

      Padam

Google+ Followers

Pengikut