July 11, 2017

Pizza Dan Keropok Lekor

Assalamualaikum


Ini adalah makanan yang paling senang nak dapat kalau malas masak.
Tapi tak boleh selalu...takut jadi botak...huhu


Memang lemak berkrim. Sesuai sangat kalau jadi ubat kurus.
Pizza #1 pilihan Adham dan #2 pilihan Afiq.
Mama dia orang?..apa pun boleh.


Keropok lekor ni pulak, sesuai sangat kalau jadi makanan pencuci mulut lepas makan pizza :)
Nama pun tekak melayu. Dapat makanan yang pedas-pedas sikit pun jadilah..

Sekian. Wassalam.

#dominospizza
#celebrateraya2017
#fidahshah
#whitebarley
#dietkelaut







17 comments:

  1. sejak2 dominos bukak di parit buntar memang keje order online ja hehe.. mmg kadang2 mulut nak makan omputih2 hehe gituu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi senang order online or via phone call dari order kat kaunter..

      Tekak kena layan..penting tu.. :)

      Delete
  2. awat la sy singgah blog ni tngh mlm 😂 lapaq terusss

    ReplyDelete
  3. dua-dua saya suka..

    teringin nak makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Sarawak senang ke nak dapat keropok lekor Bro HB?

      Delete
  4. Alamak sedapnya pizza...keropok tu pon sodap masa panas panas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau time panas2..dua dua pun sedap..

      Delete
  5. makanan-makanan terlarang bagi si gigi besi.adoi...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar Sal..nanti gigi dah ok boleh pulun

      Delete
  6. Memang betul. Sekarang telefon je. Tak payah masak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali boleh lah..
      Hari2 boleh benkrap..huhu

      Delete
  7. dua2 suka..keropok lekor mcm tu mmg sedap..byk ikan..

    ReplyDelete