July 06, 2015

Nur Khadijah Umaira

Assalamualaikum

Ini adalah ahli keluarga baru kami, Nur Khadijah Umaira (Dija)
Dija adalah anak ke-2 adik bungsu saya dan merupakan cucu ke 9 abah dan arwah mak.
Mak Ngah (panggilan untuk saya) tak sabar nak jumpa Dija balik raya nanti. Dah la Mak Ngah tak ada anak perempuan, memang geram betul kalau tengok baby girl pakai baju bunga pink macam ni.
Esok besar jadi 'geng shopping dapur' Mak Ngah ya... :)


Moga Dija dipanjangkan umur dan menjadi anak yang solehah...Aamiin

Sekian. Wassalam.



19 comments:

  1. cantiknya,
    bikin gemas pingin mencubit pipinya yang kemerah-merahan itu, pastilah lembut

    semoga Nur Khadijah Umaira menjadi anak yang shalehah, taat kepada agama dan kedua orang tuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin...moga menjadi anak yang solehah
      Thanks Mbak Nove :)

      Delete
  2. COMELNYA NUR KHADIJAH TAMBAH MERIAH IDILFITRI DGN KEHADIRAN LADY IN PINK DI TENGAH KELUARGA FIDAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Paridah.
      Moga aidil fitri semakin meriah. Aamiin

      Delete
  3. lucu banget mba dija :* semoga besar nanti dija mejadi anak sholeh, selalu berbakti pada orang tua, di kasih umur panjang, menjadi anak pintar amiiin

    ReplyDelete
  4. the baby girl ni lucu sangat ya mak ngah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ceu Edoh...
      Mak ngah mahu menumpang kasih dengan anak saudara

      Delete
  5. Wahh.. comelnya mak ngah... eh.. comelnya Nur Khadijah Umaira ni mak ngah.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehemmm...harus dapat duit raya ni :D
      Thanks Khir

      Delete
  6. lagilah x sabar nak blik kg raya nanti tgk baby comel gitu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar nak balik....
      Thanks CM :)

      Delete
  7. best nyer dapat cium2 bau baby ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...suka sgt..
      Thanks Anies :)

      Delete
  8. Subhanallah..comelnya..nama pun bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nohas :)
      Moga menjadi anak dan anak sedara yg baik...

      Delete
  9. comelnya ahli syurga ni..tahniah untuk kak Fidah dan family..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sal.. :)
      Baby girl ni...macam2 jenis baju boleh beli. Tu yg best tu..

      Delete
  10. alolololo tomenya... baju pink...like autie JM suka warna pink....tahniah dapat anak saudara baru...semoga membesar dengan baik aminnn

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers