February 28, 2014

Journey to Kundasang

Assalamualaikum...
Selama ini, saya hanya mendengar cerita sahaja tentang betapa cantiknya Kundasang. Tak sangka pulak hajat untuk ke sana telah tercapai..
Alhamdulillah..berjaya juga menjejakkan kaki ke sana pada hari Sabtu yang lalu.

Saya dan 3 orang rakan sekerja menyewa sebuah kereta, khas untuk ke sana. Kami bertolak lebih kurang jam 7.30 pagi..agak lewat juga kerana kalau di Sabah..siang nya cepat bah!!!

Perjalanan ke sana memang sangat menarik dan kami disajikan dengan pemandangan yang sangat indah.

Here are some of the pictures of beautiful Kundasang....



Memang saya berhajat untuk ke Sabah lagi dan harapnya kunjungan yang akan datang dapat pergi bersama keluarga pula...

Sekian. Wassalam




14 comments:

  1. indah sungguh pemandangannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat cantik Nur...memang recommended utk gi holiday
      Thanks :)

      Delete
  2. wah kundasang memang cantik kan..
    masa sis pg desa castle suhu sejuk x?
    al maklumlah musim panas skrg :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk...sbb pergi pagi :)
      Tapi x sempat nak pergi semua tmpt2 yg sobri rekemen dlm blog hari tu..i.e rumah terbalik...rugi lak rasa

      Delete
    2. ala.. yg rumah terbalik tu dlam pjalnan nak p mesti kita jmpa.. tapi kat area kundasang smua tempat abih pusing..kan?

      Delete
  3. Kundasang memang tempat wajib pergi kalau ke sabah kan.. rindunya dengan suasana ala2 new zealand tuu... :D

    ReplyDelete
  4. Wahh.. saya tak pernah sampai ke kundasang. Menarik juga ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Cantiknya. bila la berkesempatan nk g kundasang.Malaysia pon bnyk tmpt mnarik yg kita xtahu kan :)

    ReplyDelete
  6. Salam sabtu Fidah..Wow bestya..cantik..nway kita suka nama kundasang ni...macam best & sejuk je..


    ReplyDelete
  7. dah ramai yg jejak kaki ke sana.. bila pula giliran saya ye... ):

    ReplyDelete
  8. cantik pemandangan di sana denga udara pun segar sahaja.. :D

    ReplyDelete
  9. teringin juga nak menjejakkan kai di sana..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers